Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

I.INTRODUCERE

1. In continuare sunt prezentate conditiile in care site-ul www.Asiguratorul.com va pune la dispozitie serviciile.
2. Aceste conditii pot fi modificate de administratorii si proprietarul site-ului la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
3. Inregistrandu-va sau beneficiind de serviciile de pe site acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dvs. si www.Asiguratorul.com

4. www.Asiguratorul.com este o proprietate a SC CRISTINA IFTENIE ASIGURARI SRL cu sediul in Vaslui, str. Mihai Viteazu, bl. 275, sc. A, ap. 3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J37/604/2017 si cod unic de inregistrare 38083585 si inregistrata in Registrul General la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 28842, avand calitatea de Asistent in Brokeraj in baza contractului nr. 406974 din 01.09.2017 incheiat cu S.C. Integra Broker de Asigurare S.R.L. cu sediul in mun. Iasi, str. Doftoreanu, nr. 7, et. 1, ap. 17 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/2352/2008, cod unic de inregistrare 24277883, autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si inregistrata in Registrul Brokerilor la nr. RBK 522/2008.

5. Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului.

II. DESCRIERE SITE

1. www.Asiguratorul.com este un spatiu virtual cu ajutorul caruia utilizatorii au posibilitatea sa isi incheie o asigurare sau sa consulte anumite preturi sau informatii referitoare la piata asigurarilor din Romania.
2. Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa accesati www.Asiguratorul.com si sa dispuneti de un computer conectat la internet.
3. Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:
- furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare si in calculatoarele de preturi ale site-ului;
- mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare si identificare, pentru a fi adevarate, exacte si complete.
5. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, www.Asiguratorul.com are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului si nici nu raspunde ulterior pentru anularea sau lovirea de nulitate politelor de asigurare incheiate prin intermediul nostru in cazul in care ati furnizat date inexacte sau eronate.
6. www.Asiguratorul.com si nici proprietarul sau administratorul site-ului nu poate fi  implicat in ulterioare procese sau litigii cu firmele de asigurari sau terte persoane cu care intrati in legatura prin intermediul site-ului sau al link-urilor, www.Asiguratorul.com fiind un intermediar intre asigurat si asigurator.

III. POLITICA www.Asiguratorul.com DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

1. Conform politicii de protejare a informatiilor a www.Asiguratorul.com, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.
2. Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.
3. Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul cititorilor nostri pentru anumite subiecte/domenii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

IV. CONTINUT

1. www.Asiguratorul.com nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul site-ului si astfel nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.
2. Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a: incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al www.Asiguratorul.com, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a site-ului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie, falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului.

2. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.Asiguratorul.com incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la info@asiguratorul.com cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor www.Asiguratorul.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

3. Tipurile de servicii prestate:
In cadrul paginilor de internet puse la dispozitia, www.Asiguratorul.com presteaza servicii de intermediere a asigurarilor constand in incheierea politelor de asigurare in numele si in favoarea asiguratorilor cu care detine un contract de colaborare.

V. DESPAGUBIRI

1. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati www.Asiguratorul.com, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor personale sau datorita folosirii serviciilor www.Asiguratorul.com, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

VI. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

1. www.Asiguratorul.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila.
2. Sunteti de acord ca www.Asiguratorul.com nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

VII. INCETAREA COLABORARII

1. Sunteti de acord ca www.Asiguratorul.com, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor www.Asiguratorul.com de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la: lipsa de folosire sau daca www.Asiguratorul.com considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. www.Asiguratorul.com poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
2. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile site-ului, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca www.Asiguratorul.com poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului.
3. Sunteti de acord ca www.Asiguratorul.com nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

VIII. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE www.Asiguratorul.com

1. Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SITE-UL si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.

IX. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

1. Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor www.Asiguratorul.com se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
2. www.Asiguratorul.com se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
3. www.Asiguratorul.com nu ofera nici o garantie ca:
- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.
- orice eroare de program va fi corectata.

X. LIMITARI ALE RASPUNDERII

1. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca www.Asiguratorul.com nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderea de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca www.Asiguratorul.com a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului 
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul www.Asiguratorul.com

2. www.Asiguratorul.com nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru politele de asigurari completate cu date inexacte sau eronate in mod intentionat sau nu in scopul obtinerii unei prime de asigurare mai mica.

XI. INSTIINTARI

1. Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

Calculator
preţuri asigurăriCalculeaza pret