Linkuri utile

Verifica valabilitatea Inspectiei Tehnice Periodice

Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia.
Termenul pentru efectuarea primei inspectii tehnice periodice se socoteste de la data primei înmatriculari, iar pentru urmatoarea inspectie tehnica periodica, de la data celei precedente.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor

Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF este autoritatea administrativa autonoma, de specialitate, cu personalitate juridica, independenta, autofinantata, care îsi exercita atributiile potrivit prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 93/2012, prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor si prerogativelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.).

Verifica valabilitatea politei RCA

Rolul CEDAM este acela de a oferi o evidenta centralizata a politelor RCA încheiate pe teritoriul României, atât în scopul unei mai bune urmariri a respectarii legislatiei în vigoare, cât si pentru a facilita accesul tuturor persoanelor interesate la informatii legate de existenta unei polite RCA sau a unei daune pentru un anumit autovehicul.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului vine in intampinarea conflictelor aparute intre agentii economici si consumatorii de produse si servicii din Romania fiind un bun mediator in acest sens. La aceasta autoritate va puteti adresa pentru depunerea eventualelor reclamatii cu privire la calitatea serviciilor sau produselor unui agent economic.

Descarca Adobe Reader

Pentru a putea vedea fisierele de tip PDF trebuie sa aveti instalat Adobe Reader.

 

Calculator
preţuri asigurăriCalculeaza pret