O asigurare de locuinta este mult mai ieftina decat o asigurare RCA sau CASCO

La sfarsitul lunii septembrie, doar aproximativ 5% din casele din Romania erau protejate printr-o asigurare obligatorie de locuinta. Trendul este unul ascendent, insa cresterea gradului de constientizare cu privire la necesitatea incheierii unei asigurari pentru protectia locuintei ramane o preocupare constanta a industriei. In acest context se desfasoara, pe durata lunii octombrie, o campanie dedicata acestui obiectiv. "Am decis sa sprijinim Campania "Totul pentru casa mea" deoarece vrem sa participam activ la promovarea asigurarilor de locuinta, atat de importante pentru fiecare dintre noi. Locuinta este cel mai valoros bun material al nostru, iar protejarea ei printr-o asigurare nu este deloc scumpa. O asigurare de locuinta este mult mai ieftina decat o asigurare RCA sau CASCO", a declarat Florin GOLOVATIC, Presedinte Directorat, UNIQA Asigurari.

"Prin aceasta campanie incercam sa ii ajutam pe romani sa inteleaga necesitatea asigurarilor de locuinte si faptul ca acestea sunt accesibile pentru fiecare dintre noi. Suntem alaturi de clientii nostri printr-o gama variata de produse de asigurare de locuinta, care pot fi adaptate fiecarui asigurat in parte, pentru le oferi o protectie optima", a adaugat Florin GOLOVATIC.

Campania Nationala "Totul Pentru Casa Mea" vizeaza distribuirea a 500.000 de brosuri cu cele mai importante informatii despre politele obligatorii si facultative de locuinta. Alaturi de UNIQA Asigurari, proiectul beneficiaza de sprijinul unor importante companii de asigurari si brokeraj care opereaza in domeniu: ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GOTHAER Asigurari, OMNIASIG VIG, CARPATICA Asig, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, GARANTA, OTTO Broker, PIRAEUS Insurance Broker si Integra Broker de Asigurare.

Demersul este organizat, in parteneriat, de catre APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, PAID - Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, beneficiind de sprijinul EUROPA FM.

Sursa: 1asig.ro

Calculator
preţuri asigurăriCalculeaza pret