CARPATICA Asig deschide cinci centre noi de constatare a daunelor

In procesul de imbunatatire a serviciilor de solutionare a daunelor clientilor si pentru o constatare mai rapida in Bucuresti, CARPATICA Asig a anuntat deschiderea a cinci noi centre de constatare, urmand a acoperi teritorial fiecare sector. Astfel, clientii isi pot alege centrul de constatare in functie de zona in care locuiesc sau care le este mai accesibila. 

"Imbunatatirea serviciilor de solutionare a daunelor a reprezentat si continua sa reprezinte o prioritate pentru CARPATICA Asig, astfel incat clientii nostri sa primeasca cele mai eficiente si mai rapide servicii in cazul in care au o dauna. In conditiile cresterii volumului de daune instrumentate, deschiderea unor noi centre de constatare vizeaza eliminarea timpului de asteptare si cresterea gradului de satisfactie a clientilor", a declarat Ina CRUDU, Director General, CARPATICA Asig.

In primul semestru al anului 2013, au fost deschise, in Bucuresti, 3.887 de dosare auto, in crestere cu 50% fata de anul precedent, cand au fost deschise 2.594 de dosare pe RCA si CASCO. Pentru aceeasi perioada, valoarea totala a daunelor platite de companie a crescut cu 58,5%, de la 85,9 mil lei la 136,16 mil. lei. 

CARPATICA Asig a raportat prime brute subscrise in valoare de 52,1 mil. EUR pentru primele sase luni din 2013, in crestere cu 78% fata de semestrul 1 din 2012. Cu aceste cifre, asiguratorul se afla pe locul 9 in topul companiilor de asigurare pentru ianuarie-iunie 2013, realizat de Revista de Specialitate INSURANCE Profile, avand o cota de piata de 5,26% pentru aceasta perioada.

Adresele centrelor de constatare nou deschise pot fi gasite pe pagina de web a companiei, www.carpaticaasig.ro

Sursa: 1asig.ro

Calculator
preţuri asigurăriCalculeaza pret